top of page

10 små cyklister

27.oktober 2020


Efter en uge med nedsat energi, hoste, hovedpine, øm i hele kroppen og træthed, frygtede jeg besøg af coronaen. Jeg/vi er blevet testet, og er negative. Ja, ikke negative som sådan. Vi ser positivt på fremtiden. Så det må være ren dovenskab. Ellers en lidt aktiv dag, med flere lyspunkter. Først fik jeg vinterdæk på bilen, og rundstykker med hjem. I mellemtiden blev jeg ringet op af Østjyllands Politi. Jeg havde sendt en forespørgsel om nedenstående reception til min gode kontakt Georg Husted. Han er gået på pension, men erstattet af en lige så venlig og hjælpsom Lars Grønfeldt. Han kunne give gode råd og vejledning, så vi overholder reglerne for forsamlinger i det offentlige rum.

Det blev så til en cykeltur til Brabrand Sø, men ikke i det store tempo. Måske var det derfor min cykelcomputer viste ruten for gående? Ved hjemkomsten, var der hjemmehjælp. Karen havde støvsuget!

Derefter kunne jeg invitere til Giv 2 Time reception til 8 personer ud over os selv, og lægge opslaget på Facebook.

Det er lidt træls at skulle vælge fra, men nu er en del deltagere givet på forhånd.


Kære venner og sponsorer af Giv 24 Timer til Syge Børn 2020.


Nye corona-regler!

Åben reception aflyst

Årets Giv 24 Timer til Syge Børn blev noget anderledes på grund af coronaen. Alligevel har mange sponsorere og ”deltagere” bidraget, så vi ender med et pænt beløb til Akut Børnemodtagelse. Akut Børnemodtagelse er ramt af både coronaen og besparelser, så afslutningen i år bliver ikke på afdelingen. I stedet holder vi en nu meget lille ”reception” ved rostadion, hvor årets check bliver overrakt, og dermed årets beløb afsløret.

Her må kun deltage 10 personer efter de nye regler

Dem inviterer jeg personligt

Receptionen afholdes mellem Rostadion og dommertårnet på et tydeligt markeret område.

Der skal holdes afstand

Skulle der dukke andre op, skal jeg henstille til, at de holder sig på afstand af det markerede område .Ovenstående er planlagt i samråd med relevant politimyndighed, som har været meget hjælpsom med råd og vejledning.

Kh. Karen og Allan


Lidt vinterklargøring af bil, samt optimering af vintercyklen blev det også til, inden Vueltaen overmandede mig. Heldigvis har eksperterne vist fået talt sig lidt hæse, så selve løbet kom lidt i fokus.


Her bliver beløbet fra årets Giv 24 Timer til Syge Børn så overrakt.

Comentarios


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page