top of page

Første landevejstur i år

Så blev det første landevejstur, men en hård en af slagsen. Turen rundt om Ristrup, Kvottrup, Tilst, Brabrand Sø, Harlev var dog kun på 47 km, men den gav udfordringer. Allerede efter 25 km begyndte krampen i venstre overlår. Den kom og gik alt efter tempoet, som mest gik ned. På Stillingvej, lige ved den lille stigning gik det helt galt. Krampen blev til en ulidelige smertefuld knude, og jeg måtte stoppe Jeg kunne ikke få benet rundt, ligesom jeg ikke kunne komme af cyklen. Jeg stod flere minutter, inden krampen fortog sig så meget, at jeg kunne komme af cyklen. Efter yderlige en del minutter, kunne jeg så småt begynde at bevæge og bøje benet. Jeg måtte så gå næsten op til krydset. Jeg håber ikke, der var nogen, der genkendte mig. Pludselig var krampen helt væk, og jeg kunne komme på cyklen igen og køre den sidste km hjem. Nu plejer jeg ømme muskler, og holder fri i morgen.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page