I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Kloge Aage.

January 17, 2018

 

Det må vist være agurketid, for igen fandt et af mine læserbreve vej til Stiften.

 

Kloge Aage på cyklen

 

 

Med stor fare for lyde som en mavesur gammel mand er jeg nødt til at kommentere Aarhus Kommunes cykelkaos ved Dokk1, omtalt i Århus Stiftstidende 16. januar.

Har der ikke også været bilkaos samme sted? Især bliver jeg mavesur over at høre kommunens cykelekspert, Pablo  Celis', kommentarer: "De stiforbindelser, som er lavet på havnepladsen, er ikke helt gennemtænkte, i forhold til at man skal kunne komme fra ene ende af havnepladsen til den anden, siger han.

Hvad er det for noget tågesnak. På mig virker det som goddag mand økseskaft. Hvorfor har man ikke gennemtænkt løsningen først? Hvorfor har man ikke regnet med, at man på cykel vil køre fra det ene sted til det andet? Videre siger han som forklaring, undskyldning, for den manglende gennemtænkte løsning: "Der har været rigtig mange parter inde over". Hvad har de lavet, siden løsningen ikke er gennemtænkt?

Mit råd ville være at tage nogle af brugerne med i planlægningen og løsningen. De ved, hvad det hele drejer sig om, og lader sig ikke kue af noget så dumt som 'shared space', ja, det lyder godt og ligesom lidt internationalt, som ikke er gennemtænkt.

Det samme gælder trafikkaosset for biler. Spørg dog dem, der kører der til dagligt, og ikke dem, der sidder ved et skrivebord og tænker store tanker og laver sjove tegninger.

Medmindre man ønsker at skrive flere kapitler til århushistorierne.

https://stiften.dk/laeserbrev/Kloge-Aage-paa-cyklen/artikel/495001

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv