I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Ny hjemmeside

January 20, 2018

 

 

Forårssolen lader vente på sig. Derfor har vi booket et ophold på Sharm el Reef i Ægypten, hvor solen kan nydes i dagtimerne. Jeg har et bogprojekt, som jeg skal se, om jeg kan få gjort færdig.

Jeg arbejder på højtryk med at få min nye hjemmeside i gang. Det er et spændende arbejde, men heldigvis har jeg min støttepædagog Christian Weitemeyer.  Uden ham, ville jeg gå helt i bananas, når jeg ikke kan finde ud af det. Men det kræver tid, og ofte synes jeg, at "maskinen" laver om på det, jeg skriver.  Cyklingen ligger på ruller hver dag. Jeg glemte det i går, så ekstra tur i dag.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv