I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Mysterium opklaret

February 4, 2018

 

Gennem nogen tid har vi undret os over, hvad der får lyset ved carporten til at tænde. Der er en bevægelsessensor på, men vi ser aldrig nogen eller noget, der kunne aktivere sensoren. Indtil i aftes. Der fik jeg øje på et par fugleklatter på fliserne. Ovenover ligge vores picnickstole under taget. I den ene åbning tittede en lille gærdesmutte frem. Da den var fløjet, dukkede fruen også fem. De har fundet sig et lunt vinteropholdssted. Jeg bad dem flyve uden om sensoren, men jeg ved ikke, om de forstod det, men de får lov til at beholde deres lune vinterhi.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv