top of page

Kloge Åge i bil

Det store trafikkaos fortsætter i Aarhus. Det er ikke let med en letbane.

Jeg har gjort mig disse tanker:

Der er intet i vejen med hverken skiltningen eller vejføringen ved Dokken, konstaterer Konsulenten fra Aarhus Kommune Kristian Thomsen. - Jeg forstår simpelthen ikke, at det kan lade sig gøre at gøre forkert, for det er helt tydeligt afmærket. Det er fordi, man beskæftiger sig om noget andet end at køre bil, siger han, i følge Århus Stiftstidende den 3. februar. Åbenbart i afmagt griber han det kort og smører ansvaret på problemerne på bilisterne. De kan ikke køre bil. Så må vi sige, at Kloge Åge er stået af cyklen og sat sig ind i bilen. Alligevel finder han flere steder, vejføringen er forvirrende. Eksperternes udmeldinger virker også dybt forvirrende. Således udtaler kommunikationsrådgiver Nanna Balle ifølge Århus Stiftstidende uforstående over for det trafikale kaos, der hersker i krydset ved Dokk1. Forvirringen bliver da total med denne fortsættelsen: - Jeg tænker, at det er utroligt, at det sker. Det burde være så godt afmærket efterhånden. Et eller andet sted virker det jo ureguleret, siger hun til TV2 Østjylland. Kan det både være godt afmærket, og ureguleret. Her virker kommunikationen helt ureguleret og modsigende. Lad nu være med stædigt at benægte fakta. Vejreguleringen virker ikke. Spørg de rette personer, brugerne, og find løsninger, der virker!

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page