I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Giv 24 timer 2018

February 19, 2018

 

 

 

Selv om vi kun er i i februar, arbejdes der på Giv 24 timer til Syge Børn 2018. Min hovedsponsor LB Forsikring har bevilget nyt sponsortøj, så jeg er i gang med at finde cykeltøj og nyt layout. Samtidig er jeg i gang med at få designet nye skilte. Her har jeg min gode sponsor, der sørger for nye layouts og udprintning. Alligevel æder min printer mange farvepatroner for tiden. Herefter skal de alle lamineres, så det går ikke helt af sig selv. Skulle der være en sponsor til farvepatroner og lamineringslommer, vil det være meget velkommen. En ny hjemmeside er også på ej, så måske er der ikke mange, der kan læse min gamle hjemmeside nu, men jeg håber min nye kommer på nettet snarest.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv