top of page

Mårhunde


Ulv og mårhund sendt til Århus Stiftetidende.

Jeg har tidligere ytret mig angående naturforkæmpernes nærmest grådkvalte ytringer om berigelsen af den danske natur med ulvenes indmarch, ved egen kraft eller med hjælp. En begejstring, der ikke deles af fåreavlere, der jævnligt finder deres dyr lemlæstet. De må bekoste indhegninger. Ikke for at holde fårene inde, men for at holde ulvene ude.

Hvor er de henne, når mårhundens indmarch søges stoppet, og mårhunden forsøges udryddet?

Hvorfor er mårhunden, et hvilket som helst dyr for den sags skyld, ikke en berigelse af den danske natur set fra narturhippiernes side?

Jeg ønsker hverken ulv eller mårhund til at ødelægge den danske natur.

For nogen tid siden skrev Leo Jensen et større forsvar her på siden af ulvenes berettigelse. Han gjorde meget ud af, at lave en detaljerets statistik over, hvad mange andre dyr forårsager af ulykker. Han manglede dog, at opgøre solsorternes skader på regnorme.

Han efterlyser perspektiv?

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page