top of page

Konfirmandkørsel


Kære borgere i Sabro og omegn.

Vi har en del unge mennesker, der skal konfirmeres. Tidens trend er, at de skal køres i dyre limousiner fra kirken til feststedet. Det er ok, men ikke alle har måske muligheder for det. Kunne vi ikke ved fælles indsats give alle en mulighed for transport? Jeg tror, at der er mange i området, der godt vil bruge et en times tid for at glæde en konfirmand. Det kan være med et specielt køretøj, luksusbil, veteranbil, almindelig skolelærerbil med chauffør i liveré eller andet. Jeg kan tilbyde min beskedne hvide, nyvaskede Hyunday, men kommer gerne i smoking. Jeg stiller kun 3 krav. Det skal være gratis, det skal være tegnet ansvarsforsikring, og det skal være lovligt. Skriv til mig, hvis I er med på ideen. Jeg indsamler alle tilbud, og vil fordele dem til interesserede konfirmandforældre.

Der er konfirmation den 8. april kl. 09.30 og 11.00 og den 15. april kl. 09.30 og 11.00. Initiativet er naturligvis aftalt med vores to sognepræster.

Del gerne.

Kh Allan

allan46@mail.dk

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page