top of page

Endelig på cyklen

Endelig fik jeg taget mig sammen til at cykle en tur. Egentlig var anledningen, at jeg skulle ind til Brabrand Sø og se, hvordan Aarhus Motion afviklede deres løb rundt om Brabrand Sø. Vejret var fint, om end det var koldt for fingrene, men herligt. Motionsløbet havde 1.800 deltagere, og en del af løbet foregik rundt om Brabrand Sø. I perioder var både cykelsti og gangsti spærret af friske løbere. Det kunne jeg fint leve med, for sådan må det være, hvis man ønsker aktiviteter i Århus Kommune, og det ønsker jeg. Det kan dog undre en, at et sådan løb kan nøjes med 2 A99, officielle trafikskilte, når de helt spærrer begge stier rundt om Brabrand Sø. Jeg er pålagt 6 af disse skilte, og vi kører højre rundt om søen, så der er kun 2 steder, der er tværgående trafik, når vi kører Giv 24 timer til Syge Børn. Vi er max. 100 cyklister i Giv 24 timer til Syge børn 2018, der alle kører højre rundt fordelt på 24 timer, og da der ikke kan komme trafik fra højre, det skulle være vildfarne roere fra søen, der går i land, er der ingen, der kommer på tværs af os, undtagen samme to steder. Jeg er ikke ude på at genere Århus Motion, men hvor er kommunens perspektiv? Giv 24 timer må også kunne nøjes med 2 skilte.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page