top of page

Mærkedag i Stiften


Mon ikke Jesper har været i gang med Stiften dk?

Se Stiftens omtale her Mærkedage

Karen og Allan Søndergaard, Sabro, kan fredag 23. marts fejre guldbryllup.

Karen Bang er fra frugtplantagen i Harndrup på Fyn, og Allan Søndergaard er opvokset i Ingstrup i Vendsyssel på gården Østergaard. De mødtes i 1964 på Haslev Udvidede Højskole, hvor hun var i gang med at forberede sig til sygeplejerskeuddannelsen og han ligeså til læreruddannelsen.

Uddannelsen tog Karen Søndergaard på Odense Sygehus, hvorefter hun blev ansat på Hjørring Sygehus, og herefter flyttede de begge til Aarhus-egnen, hvor hun fik job på Aarhus Amtssygehus og derefter Sabro Lokalcenter, hvor hun sluttede sin karriere.

Allan Søndergaard er uddannet på Hjørring Seminarium, og da de begge flyttede til Aarhus-egnen, fik han lærerjob på Sabro-Korsvejskolen, hvor han var indtil sin pension.

De har begge været meget aktive i deres fritid, bl.a. har han været bestyrelsesmedlem i Sabro IF, Hammel CK, Sabro Brugsforening og LB Forsikring. Han har også været lokalskribent for Aarhus Stiftstidende og skrevet et utal af revytekster og læserbreve. Hun har en stor kontaktflade, bl.a. gennem loge, badminton og svømning; hun har altid været en ørn med strikkepindene og været en stor støtte for sin mand gennem årene.

I dag lægger de begge stor energi i "Giv 24 timer til syge børn", hvor alle, der har lyst til at samle penge ind, kan cykle, gå og løbe 24 timer rundt om Brabrand Sø; dette foregår hvert år i juni.

De er begge rejselystne, hvor turen ofte går til Mallorca og Portugal. De har fortsat et aktivt liv og har ligeledes travlt med at følge deres syv børnebørns opvækst, deres svigerdøtres og deres tre sønners hverdag. Børnene gør de alt for.

Guldbrylluppet fejres på dagen med morgensang og kaffe fra kl. 7.30.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page