I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Tiltrængt cykeltur

March 27, 2018

Efter flere dage med fest og god mad, er det tiden at komme lidt i form. I dag tog jeg turen rundt om Brabrand Sø en del gange, så jeg i alt om op på 77 km. Jeg huskede at køre i lavt gear, så jeg undgik krampe. Jeg startede kl. 10.00, og kom hjem, inden det blev mørkt. Hastigheden er ikke min stærke side mere. Der kunne godt bruges 10 km/t mere, men det kommer jeg nok ikke op på mere, så jeg må nøjes, med det. jeg kan. Og "vægttræningen" siger 5 kg for meget. Men det gør godt med en cykeltur i rigtig godt vejr, og vejene var næsten hel tørre.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv