I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Første cykelløb i 2018

March 31, 2018

 

  

Det er påske, og jeg ihukommer Bibelens ord. De første skal blive de sidste, og de sidste skal blive de første. Således også til  CC Hjørrings landevejsløb. Efter 3 runder på en rute med mange bakker og mod- og medvind kom jeg ind som den første i min klasse H70, selv om jeg også var den sidste, i alt 64 km. Det gav blomster, præmiepenge, points og førertrøje i 3 Dage i Nord. I morgen er der så løb i Thy, men her skal der køres over 90 km, så det klarer jeg ikke. Derfor må jeg nok aflevere min førertrøje, men den er nu også for lille. Vi landede i stedet i sommerhus i Bette Norge ved Saltum og fik serveret vildsvinebov hos Aksel og Jutta, så her holder vi påskedag og kommer hviledagen i hu.

Måske dukker jeg op i Aalborg på mandag til løbet der. Nu skal benene lige have hvile og prøves i morgen. Jeg sluttede med 5 km med krampe i dag.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv