top of page

Første cykelløb i 2018


Det er påske, og jeg ihukommer Bibelens ord. De første skal blive de sidste, og de sidste skal blive de første. Således også til CC Hjørrings landevejsløb. Efter 3 runder på en rute med mange bakker og mod- og medvind kom jeg ind som den første i min klasse H70, selv om jeg også var den sidste, i alt 64 km. Det gav blomster, præmiepenge, points og førertrøje i 3 Dage i Nord. I morgen er der så løb i Thy, men her skal der køres over 90 km, så det klarer jeg ikke. Derfor må jeg nok aflevere min førertrøje, men den er nu også for lille. Vi landede i stedet i sommerhus i Bette Norge ved Saltum og fik serveret vildsvinebov hos Aksel og Jutta, så her holder vi påskedag og kommer hviledagen i hu.

Måske dukker jeg op i Aalborg på mandag til løbet der. Nu skal benene lige have hvile og prøves i morgen. Jeg sluttede med 5 km med krampe i dag.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page