top of page

Afslapning i Bette Norge påskedag

Her i Bette Norge hørte vi om voldsom snevejr sydpå i Danmark. Her nød vi solen på terrassen med en kold øl. Egentlig skulle jeg have forsvaret min førertrøje i THy Cykelrings løb i Hanstholm, 3 Dage i Nord, men over 90 km til en over 70-årig tiltalte mig ikke. Jeg tror DCU eller Jyskt Distrikt eller klubberne ønsker os langt væk.

Her hos Aksel og Jutta var der hygge på terrassen, som det ses. I aftens lækker vildsvinebov, påskesøndag lækker sej med skønt tilbehør, så jeg tænkte slet ikke på Hanstholm. Derimod mødte jeg flere af mine gamle cykelvenner, veteraner i Hjørring. Det var ret opløftende. Søndag kørte vi en rundtur i Ingstrup, hvor jeg er opvokset. Det var også opløftende, men også nedslående, for de fleste jeg kendte i Ingstrup er død. Det var dog dejligt at se, hvordan Ingstrup by bliver renoveret og vedligeholdt.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page