top of page

Forårstilbud

Så blev det tid til forårsoprydning ude. I går gik det ude over udhuset, og nu er beges affaldsbeholdere fyldt. Mern så kan jeg også se, hvad jeg har i udhuset. De ting, der har ligge på samme plads i 5 år, er røget ud.

I dag gik det så ud over brændeskuret. Det er næsten tømt for brænde, men her opbevares mange andre ting. Klokken 17 var der ryddet op, fejet og sat på plads. Da jeg synede værket, fik jeg selskab. Mine to søde gærdesmutter, skulle lige godkende. Hr. gærdesmutte udenfor og fru gærdesmutte inde i skuret. De nikkede begge anerkendende, men gav udtryk for, at nu ville de gerne have fred og ro. Det er de to, der havde vinterbolig under taget i posen til picknikstolen.

Inden der køres på genbrugspladsen tilbydes dog en del ting til fri afhentning.

Der er 4 navkapsler til Hyundai, et hjulstativ og et sæt hjulbolte.

Flere hjulsæt til racercykel, velegnet til vintercykel, skærme til racer og mountainbike, styrbøjler, og ekstra tilbud et par små pumper. Desuden flere cykelhjelme til børn og voksne, samt cykelsko i str. 42.43. Der er også en lille cykel, pedal defekt, en gåvogn og stylter. Alt sammen kan frit afhentes.

Lidt til bilen

Lidt til cyklen

Lidt mere til cyklen

Lidt af hvert

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page