I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

En rigtig forårsdag

April 29, 2018

 

 

Det blev en rigtig forårsdag i Ulstrup, hvor jeg deltog i motionsløbet En forårsdag i Gudenådalen. Lidt kølig start, men snart skinnede solen venligt og ikke en vind rørte sig.  Starten er dog en forårsdag i helvede med den voldsomme stigning på Daugbjergvej, der går lige op i himlen. Jeg lå pænt i den sidste del af de 72 tilmeldte på 67,5 km klassen, ed tre omgange. Efter 15 km kom der dog et hold fra Team Favrskov Rotary op. Jeg gik med i gruppen, men fik besked på, at jeg ikke skulle blande mig, men jeg måtte gerne ligge bagest. De trænede til deres tur til Paris. Senere faldt jeg tilbage til en lignende gruppe bagved, og her blev jeg også pænt bedt om at holde mig sidst. Jeg ville egentlig gerne have været lidt med arbejdet, men det var fint at ligge på hjul. Begge grupper sluttede sig sammen før mål, og jeg troede, de ville køre lidt spurt, men da jeg gik forbi dem alle, fik jeg lov til at køre først over målstregen i denne gruppe.

Der kom også lidt nyt på hjemmesiden. Nu har private sponsorer fået deres egen plads på siden 24 timer. Tryk på knappen Private sponsorer 2018

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv