I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Total dovenskab

October 7, 2019

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Gensyn med Østergaard

May 21, 2018

 

Mens solen skinner over pinsen, kører vi nordpå til Vendsyssel. Første stop var Østergaard. Her blev det til en fotosafari, markvandring til "skoven" , bækken og de forskellige lokaliteter, jeg oplevede som barn. Meget er forandret, og kun træerne er tilbage fra hulerne i trætoppene. Alle de gamle bygninger står der, men de n stalde dominerer, og får de store lader til at ligne legoklodser. Efter lidt rundtur i Ingstrup, Hjallerup, Aså, Voerså endte vi på Dronninglund Hotel. Vi var på kirkegården i Hjallerup, hvor Bent og Ruth ligger. Det er en helt imponerende flot og spændende kirkegård. Og velholdt til det yderste. Flot hvilested kære storebror.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv