top of page

24 timer nærmer sig

Nu er der ikke lang tid til den 16. juni kl.12.00, hvor Giv 24 timer til Syge Børn 2018 skydes i gang. I dag havde jeg møde med Palle ved Brabrand Sø. Han optog en hel del til et TV-indslag senere på ugen. Jeg skriver her på siden, når jeg kender tidspunktet. Samtidig kunne jeg lige besigtige stien beskaffenhed. Allerede i går mødte jeg Per Semrau, der også havde noteret sig mudderpølen på Stautrupsiden og det pæne lag hø på stien efter slåning af rabatter. Yderligere har jeg bemærket det huller, der er på stien. Jeg er blevet lavet, at entreprenøren vil kigge på det, og det har han så nok gjort. Men er hullerne fortsat den 16., skal man være opmærksom på, at man let kan få slået styret ud af hænderne, hvis man rammer et hul, og få nappet slangen på fordækket. Der grønne arealet lige over for Rostadion er i år optaget af højt græs og ukrudt. Men måske er alt ændret til den 16. juni.

Så er der hø til geden

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page