I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Kanotur og festmiddag

June 10, 2018

Lørdag var der fælles morgenmad, lidt op ad dagen. Emil var tidlig oppe og lave kaffe til os. Senere bød dagen så på kanotur. Alle kørte til Silkeborg, hvor vi alle fik plads i en kano, og så gik turen mod Trust igen. Det er rigtig flot at se naturen fra vandsiden. I starten havde vi lidt besvær med at holde kursen og slingrede lidt rundt, men snart fik vi sat kompasset rigtigt. Landskabet ser helt anderledes ud, når vi ser det fra vandsiden. 

Midtvejs tog vi en på en bådplads, og spise sandwich. Herefter gik det lystigt videre på Gudenåen, men vi var alle lidt overraskede over, så langt der var i kano.

Vel hjemme var der tid til afslapning, inden der blev budt på en sand festmiddag. Alle var godt brugte og fulde af mange gode indtryk, men igen var der nogle, der nød sommernatten, men vi andre gik til køjs.

Igen en skøn dag sammen med vore kære.

 

 Kaptajnen er på plads

 Sandwich i det grønne

 

 Festmiddag

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv