top of page

Første 12 timer


Forberedelserne til Giv 24 timer til Syge Børn 2018 foregik i dejlig solskin. Det holdt dog ikke længe, for da løbet blev skudt i gang af Emil, regnede allerede. Dagens startfelt var på 55, me da som regnen fortsatte tyndede det ud i feltet, men der var også mange, der trodsede vejret til fordel for Giv 24 timer. Vi havde heldigvis vores meget gavmilde sponsor J. O. Byggefirma. Han medbragte en stor reklamporal, det var ideel til indskrivningen, så det kunne foregå i tørvejr. Var kaffe kom fra samme sponsor, ligesom aftensmaden, pizza ad libitum med og sodavand. Da vi havde nydt det, og fået tørt tøj på, rullede vi ud på stien igen blot for at blive mødt med et sandt uvejr med torden skybrud og hagl. Det tog pusten fra de fleste, så vi var kun 6, der fortsatte første halvetape.

Læs også artiklen i Vores Brabrand

Klar til start

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page