top of page

Dagen derpå

Vi er så nået til Krefeld på vores vej til Portugal. Vi har lige overført 14.000 kr. til Akut Børnemodtagelse. Nu følger opgørelse over øvrige sponsorer, men det sker først, når vi "lander" i Portugal.

Peter From Jacobsen fortsætter med fin omtale af Giv 24 timer til syge børn 2018 i Vores Brabrand. De 3 ryttere fra artiklen i forgårs har vist kørt over 30.000 kr. ind! Mn alle bidrag er med til at skabe Giv 24 timer. Det er en stor glæde, at I alle har taget godt imod Giv 24 timer til Syge Børn, så det sker i den ånd, det er ønsket. et motionscykelløb for alle, uanset alder, køn, niveau og udstyr.

Samtidig får vi stor anerkendelse for projektet Giv 24 timer til syge børn. Det varmer meget, at vi møder alle jer glade deltagere og pårørende, og får alle de positive tilkendegivelser fra vores kære, deltagere og sponsorer.

Men husk. Giv 24 timer til Syge Børn er ikke noget uden alle jer.

Opdateringen fortsætter.

Vores Brabrand

I dag, mandag d. 18. juni

18. JUNI 2018 AF PETER FROM JACOBSEN

Mellem 60.000 og 70.000 kr. blev der til syge børn på Akut Børnemodtagelse på Skejby, da Allan Søndergaard og hans familie for ottende gang arrangerede “Giv 24 timer til syge børn” rundt om Brabrand Sø. 68 cyklede eller løb for at samle penge ind fra lørdag middag til søndag middag.

Glade deltagere.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page