top of page

Andendagen derpå


Flere glade piger til Giv 24 timer

Der skal nok komme opdatering om Giv 24 timer, men dagen har været lidt anstrengt. Allerede i aftes begyndte det. På det gasthaus vi plejer at spise, var kokken lige løbet fra jobbet, inden vi kom og ville bestille det sædvanlige.

Allerede i Belgin fik vi trafikale problemer. Frøken gps guidede os uden om en kødannelse på grund af vejarbejde, men efter en lang rundtur på landet skulle vi tilbage til motorvejen, men tilkørslen vr lukket i sammenhæng med det vejarbejde, vi havde undgået. Paris var et sandt trafikkaos. Vi valgte ikke at følge frøken gps. Byturen tog 2 timer. Overnatningen skulle ske lige efter Bordeaux, men vi kørte lige forbi afkørslen. Det gav en rundtur inden vi kom tilbage, men vores gamle hotel og spisested var ikke mere. Det nærmeste var optaget, så tilbage til B & B, hvor vi næsten kom fra, men her var alt også optaget. Vi fik reserveret et B & B i Bayonne, så det gik 160 km på motorvejen. Egentlig har jeg vist et billede fra turen, for der var en, der tog billeder med blitz. I øvrigt skilter franskmændene helt uden system. Lange strækninger har et spor lukket med kegler, fordi, der vist skal slås græs i rabatten, men ikke lige nu. Her veksler fartbegrænsningen fra 110 km/t og 80 km/t samt 50 km/t, og det helt uden, der sker noget på strækningen . Det er sjældent, at fartbegrænsningen ophæves, men der står jævnligt et skilt, helt umotiveret med ophævelse af fartbegrænsningen. Klokken 22.30 indtog vi en udsøgt middag bestående af tørre boller og banan og knækbrød til dessert. Men med rødvin ad libitum.

Så har jeg mere tillid til Giv 24 timers skilteopsættere Axel og Jesper

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page