I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Omsorg

July 2, 2018

Hvordan starter en rigtig mandag.

Med regnvejr.

Det klarede og op, og vi tog til marked i Mêda, men det er blevet meget tamt. Der er ikke mange boder, men man kan stort set købe alt. Levende kyllinger, høns og ænder er på tilbud sammen med grillkyllinger. Og der er liv i byen. Herefter hjemmedag med besøg af Beatriz. Hun plukkede de seneste jordbær til Luis og familie. Nuno kom også, og vi fik en snak. Vi skal have fikset døren til marquisen i morgen. Så var det skrivestue indtil aftensmad i Centro de Dia. Vi fik som sædvanlig tre rette god hjemmelavet mad med vin og vand ad libitum. Da vi var færdige dukkede, 4 friske piger, de ansatte, op og bød på en velsmagende drink. Vi fik skålet, taget billeder og grinet sammen med de skønne pige. Igen. Hvor er det skønt at møde disse venlighed, omsorgsfulde, glade og sprudlende humørfyldte personaler på et ældrecenter i Portugal. Således beriget lige ind i hjertet, sidder vi så og nyder solen på Quinta de Ribeira.

Så en god mandag.

Og måske skal vi se lidt bold.

 Hvem kan stå for disse dejlige piger?

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv