top of page

Tømrerarbejde


Nu ligner det, det gamle Portugal.

Varmen kommer med solen 08.30, men der er stadig en del skyer. Nuno og jeg gik i gang med dagens projekt. Døren til marquisen skulle repareres, så mus ikke kunne komme ind. Et bræt havde slået ig, så der var en stor revne. Vi var lidt enige om processen. Først fik vi gang i et par skruetvingere, men vi kunne ikke får brættet helt på plads. Jeg forslog, at vi hældte kogende vand på brættet, så ville det blive mere føjelig og bøjelig. Nuno kiggede men undrende øjne på mig, og jeg kunne godt se, at han tænkte, at nu læreren fra Danmark gået helt i sort. Ha måtte dog kigge anerkendende, da vi langsomt kunne sætte brættet på plads med skruetvingerne. Så skulle brættet fastgøres. Nuno mente, at et par træskruer på skrå kunne holde brættet på plads. Jeg havde en løsning med to bolte igennem siden af brættet og det bagvedligende bræt. Og ganske rigtigt. Nu kunne vi skrue brættet helt på plads.

Efter dagens opgave bød Nuno på en whisky.

Derefter satte jeg en zinkskinne på indvendigt ved døren for at lukke af for mus den vej, men det har vist ikke den store effekt, for dør, gulv og døråbning er noget skæve. Hvis jeg lukker døren og sætter skinnen på, kan døren ikke åbnes, for så skraber den mod gulvet. Jeg lod døren være helt åben og satte skinnen på, men så har det ikke megen effekt, når døren er lukket. Nu må jeg se, hvad Nuno siger til det. Efterfølgende kunne jeg reparere, lime en af vores taburetter, så nu er dagen gået.

Boltene lidt voldsomme, men de eneste, Måske kan dette holde musene ude?

der var til rådighed.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page