I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Røvtur

July 16, 2018

 

 

Det må være røvtur på kommunens regning med havnebadets røvture.  Jeg har nok opbrugt  min kvote  op Stiftstidedens debatside. Det er ok, men så bringer jeg min mening her.:

 

Van(d)vid.

Det er da meget besnærende, at man igen kan læse i Stiften og andre landsdækkende aviser, at Aarhus igen har gjort sig fortjent til Aarhus-historierne. Det er da van(d)vittigt. Således har man ved havnebadet konstateret, at vand og træ giver glat underlag. Det er åbenbart kommet bag på skrivebordseksperterne. Så er det man tager sig til hovedet. Gå dog ud på gaden og spørg hr. Nielsen eller fru Sørensen til råds, når nu ikke Kloge Åge har viden om vand og træ via sin kontorstol og PC. Jeg har vidst fra barnsben, at vand og træ, og jern og vand giver en meget glat overflade. Mit barnebarn på 6 år ved det. Som motionscyklist ved jeg, at disse kombinationer er som isslag. Jeg bliver vanvittig af at læse disse vanvittige historier fra virkelighedens vanvid.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv