top of page

Lang lørdag


Efter morgenmaden kørte vi til Mêda, hvor jeg startede min længste tur i år. Det blev via Touça til Vila Nova de Foz, Trancoso og til Mêda, i alt 89 km. De sidste stigninger på 4-6% blev pludselig meget hårde. Undervejs stødte jeg på det fænomen, som jeg tidligere har nævnt, at man skovler sand, ligesom man skovler sne efter de heftige regnskyl, som kommer meget lokalt. Vi sluttede på baren/restauranten fra i går med en øl, og fik hilst på franskmanden igen, og ejeren af restauranten, hvis bror vi kendte fra Gatos. Han døde desværre meget ung. Aftensmaden var det helt store bord hos Beatriz. Men var den skotske familie og Nuno Manuel med familie.

Det er nok

sidste tur

i Portugal

i år, men

den blev

også

89 km

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page