I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Varm søndag

July 22, 2018

Som bebudet, blev det en varm søndag. Heldigvis var der dejligt køligt i kirken, hvor vi var til messe og mødte alle vores venner i Gatos. Der dukkede et par nye op, så u har vi hilst på de fleste af dem, vi kender. Det blev et besøg på Sete de Meia til en kold drink. Jeg fik pakket cyklen sammen, så den er klar til afrejse onsdag. Dagen gik i stilhed og varme herhjemme med grillmad. Selv om der ikke er mange frugttræer tilbage af den gamle træer, og høsten har slået fejl i år på grund af vand og kulde i foråret, kan vi fortsat plukke ferskner fra træet. Blommerne er væk, og jordbærene er på det sidste.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv