I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

LB hovedsponsor igen

September 24, 2018

 

 Så er der allerede nu rigtig gode nyheder om Giv 24 timer til Syge Børn 2019. LB Forsikring har igen givet tilsagn om at være hovedsponsor.  Det betyder, at LB Forsikring  giver et stort kontant sponsorbeløb til Giv 24 timer til Syge Børn 2019. Desuden sponsorer LB Forsikring startnumre samt et antal cykeltrøjer med logo og sponsornavn, der kan købes ved start/tilmelding.

Jeg skal lige minde om, at dette års sponsorat officielt afleveres ved en reception på Akut Børnemodtagelse i Skejby engang i november. Dato og tid udsendes senere til deltagere og sponsorer.

Dato for Giv 24 timer til Syge Børn 2019 er fastsat til 15. til 16. juni, så reserver datoerne allerede nu. Det er samtidig med Aarhus h, men weekenden efter er der stor Sankt Hans-fest på Stadepladsen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv