I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Første cykeltur

October 3, 2018

 

Dagen bød igen på gensyn med vores venner. En af rengøringsdamerne, som gør rent på 1. salen, og som også har gjort rent hos os, modtog os med kys og kram. Senere mødte vi hoteldirektøren kone Mirabella, og her var modtagelsen lige så overstrømmende. Hun berettede, at hun fortalte til alle venner om os, der hver år kom her på Horizonte, og tog vores familie med. Isabella var helt rørt over, at hun havde fulgt flere af vores børnebørn helt fra små, og vi næsten er familie. Vi mærker tydeligt, at vi er meget velkomne gæster. 

Herefter blev det til en cykelture gennem byen mod Santa Maria og over Esporles og militærbakken hjem. I alt 58 km i 25℃.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv