I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Total dovenskab

October 7, 2019

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Vejr og uvejr

October 10, 2018

 

Her er det lidt svært at se, hvor der er vejr og uvejr. Det voldsomme regnvejr, vi har læst om, har vi ikke mærket til. Vi har haft regnvejr, men ikke voldsomt. Ofte er morgenerne med guld i mund, og temperaturen er over de 25℃. Vi følger de mange aktiviteter i havnen. Lige nu har en  yacht-transport lagt til, og lukker vand ind, så den ligger helt nede i vandlinien. Så kan lystyachterne sejre ind og blive suerret, så de kan transporteres til et nyt sted, når vandet så er pumpet ud igen. Det er da genialt. Selv om der var lagt op til den helt store regnbyge, blev de til 63 km i tørvejr. Karen går trofast sine mindst 5 km. Lige nu er poolområdet ryddet. Der skal vist foregå et eller andet i aften, men vi er ikke opdateret om det. Det vil vise sig.

 Så er transportskibet sænket ned, og bliver lastet.

 Så er transportskibet laste

  Dagens rundtur.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv