top of page

Hårdt arbejde


Det er godt at starte med et par rejer.

Det er lidt mærkeligt, at få tiden til at gå med ingenting at lave, men det kan lade sig gøre. Her er vejret ikke det bedste. Cyklen holder stille, og jeg, vi er ikke til til de store museumsbesøg eller andet. I øvrigt bryder jeg mig slet ikke om at at gå. Det lader jeg Karen om. Det bliver til megen læsning, krydsord, ren rygtræning, liggen på sengen, nyde udsigten styre skibstrafikken i havnen og den daglige motion to gange om dagen hen til elevatoren og retur, morgenmad og aftensmad. Ja, så bliver det til lidt skriverier her om mangt og meget. I dag var vi i poolbaren og nyde Horizontes arrangement for børn og deres forældre og bedsteforældre. Så egentlig er det hårdt arbejde, ikke at lave noget. Men jeg håber at vejret bliver til et par cykelture. Jeg skal ikke cykle, når det er vådt, for her forsvinder hjulene under en, når det bare er fugtigt.

Det kræver hårdt arbejde at få denne lille båd ind til kaj, når den skal bakke.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page