top of page

Endnu en dag på kontoret


Her hejses yachterne ombord

Det så eller fra morgenstunden ud til at blive cykelvejr. Solen stod flot op, men nu er den ikke rødgul mere, men nærmest hvis. Der er heller ikke den store varme, og der kom hurtigt skyer,men ingen regn. Det var dog fugtigt efter nattens regn, så jeg undlod cykelturen.

Jeg holdt skarpt øje med klinkemanden. Han arbejder konstant. Fra morgenstunden var de 4, men kun klinkemanden arbejdede. Hans medhjælper gik meget rundt og snakkede i mobiltelefon, røg og gik lidt til hånde. Jeg har udnævnt ham til overingeniøren. Den 3. gik i gang med at klæbe underlag på, men den sidste tog hjem igen. Men det bliver rigtig flot.

Eller var der travlt i havnen. En skibstransport var ved at laste. Den skulle lastes med lystyachter, mer her skulle de hejses ombord.

Mit tidligere debatindlæg blev ikke kommenteret, men den gode Løbner have et nyt indlæg i dag, så det måtte jeg lige kommentere.

Desuden fik jeg skrevet min årlige takkehilsen til Horizonte og lagt på deres facebookside. Det er blevet godt modtaget.

Dagens sidste udfordring er aftensmaden.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page