top of page

Tiden går


Helt uden at gøre en indsats går tiden. Så jeg har ikke problemer med at få tiden til at gå. Den har nu gået i 72 år, og den går stadig.

Dagen startede lidt over kl. 7 med en hilsen fra Celina. Siden kom en en skøn hilsen fra Thea. Siden er lykønskninger strømmet ind på Facebook og via telefon.

Her i dag, holder jeg fødselsdag i Hulsig. Vi er på vores årlige sommerhusophold sammen med vores gode venner, Bodil og Flemming. Dagen startede med friske rundstykker og en dejlig flad snegl. Der var pyntet op med flag og rødvin fra Bodil og Flemming. Den skal nydes ved en passende lejlighed.

Senere en lille udflugt og hjem til en god frokost. Til eftermiddagskaffen var der kagemand.

Aftenen stod på en udsøgt middag, og senere afslapning.

Indimellem fik jeg tid til at læse alle de mange dejlige hilsener på Facebook. De glæder og rører en gammel lærer på nu 72 helt ind i hjertet, selv om det er mekanik til at få det til at køre. Jeg glæder mig rigtig meget over at sidde og læse jeres hilsener, og så tænker jeg tilbage på alle de gode oplevelser sammen med jer. Det er vist det, der kaldes livskvalitet.

Næste højdepunkt bliver på søndag, hvor jeg får alle mine kære hjem til fødselsdag.

Så kan man ikke ønske sig mere. Som en sagde engang. Det bedste smykke, man kan få, er børnebørnenes hænder om halsen.

Tak allesammen for en dejlig dag. I har alle gjort det til en særlig dag, selv om det kun er 72 år.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page