top of page

Familefødselsdag


Fire piger i seriøs snak

Selv om det er et par dage siden, jeg holdt fødselsdag, kan man godt holde fest for familien. I år var vi kun 14. Celina er med sin skole i Rumænien. Dagen startede i Sabro Kirke, der blev taget i brug igen efter kalkning. Det var var en dejlig oplevelse. Vores unge præst udstråler glæde og har en ven til at komme ned på "jorden", så hendes prædiken er meget vedkommende. Man bliver i godt humør efter gudstjenesten, der også var ledsaget med ekstra musik.

Således let om sjælen, gik vi i gang med at lave den traditionelle ret, forloren hare. Børnene havde nærmest krævet, at jeg lavede det.

Der blev spist næsten 3 kg, så det er skønt at være kok for dem.

Selv om der ikke var ønsket gaver, var der hilsener fra store og små. Sålede en god start på år 72.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page