I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Cykeltur i nabolaget

December 11, 2018

 

 

Med tørre veje, var der ingen undskyldning. Det blev til 50 km på cykel i nabolaget. Denne gang en tur ud mod nabobyerne mod nordvest. Skønt med lidt frisk vind i snuden. Vel hjemme, var der lukket for det varme vand til kl. 14.00. Så var der varmt vand igen, lige indtil der var godt med shampoo i håret. Heldigvis er der ikke så meget, men det skulle skylles i koldt vand, men det siges, at det er godt med kolde afskylninger. Forinden havde Madonna robotplæneklipperen kørt sin sidste runde og været i bad og sendt på ferie. Lidt hæk blev studset, fortovet fejet, cyklen vasket og sådan er det ved at være klar til jul.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv