I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Dejlig juleaften i Voldby

December 24, 2018

 

Selv om vejret ikke antyder det, så er det juleaften. Vi har den fornøjelse, at vi ikke selv skal stå for julemiddagen. I år skal vi til Voldby og holde jule sammen med The, Celina, Sebastian, Jesper og Trine, samt Trines forældre og søster og hendes mand. Julehøjtiden startede i Voldby kirke med en rigtig god optakt med en rigtig god juleprædiken. Herefter diskede Jesper og Trine op med rigtig god julemad, and og flæskesteg med alt tilbehør. Thea og Celina havde kreeret fine bordkort. Risalamanden havde sin spænding, da Sebastian pludselig råbte. "Nej, jeg slugte mandlen." Det lød meget overbevisende, og mandelen var da heller ikke at finde, i den smule, der blev levnet. Herefter hyggelig sang om juletræet. De tre glade og spændte børn, delte julegaver ud på skift,.  Således blev det over midnat, så vi kunne synge fødselsdagssang for Jesper, inden vi drog hjem.

 Glad Voldby-familie holdt en skønt juleaften.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv