I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Friheden i julelys

December 29, 2018

 Og julen varer stadig længe. I dag var vi inviteret til Hørning sammen med Pias forældre. Efter veldækket kaffebord, gik turen til Tivoli Friheden. Selv om det øsregnede det meste af tiden, var det en oplevelse. Det var imponerende at se alle julelysene i mange forskellige dekorative sammenhænge. Samtidig var der et væld af små boder med både sjove ting og små spiselige ting. Og flere forlystelser var åbne, men Emma og Tobias er ov den alder, de er interessante. Til en forandring slutte vi med en god middag i Hørning. Og således gik vi ikke sultne i seng.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv