I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Nytårsaften

December 31, 2018

 Årets sidste dag gik med god frokost sammen med Voldbyfamilien. Derefter afslapning inden en udsøgt nytårsmiddag sammen med Bodil og Flemming. Vi fik også er formidabel god nytårstale af vores regent. Den kan ingen leve op til. Ellers var det hygge og  god mad og drikke. Vi var forbi Birgit Lund og ønske godt nytår. Derefter fortsatte den gode middag med lækker dessert. Der blev et kig på alt fyrværkeriet. Flemmings raket ville ikke lette, så den gave en ekstra oplevelse uden at komme i luften. Derimod kom batteriet flot i luften. og Desværre fik Bodil et maveonde at starte det nye år på. Efter 50-års jubilæet med dansktoppen, var det sengetid, og årets statusopdateringer må vente til år 2019's første dag.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv