I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Venligt personale

January 29, 2019

 Der luges hver dag

 

Det blev igen en god dag med sol og varme. Igen må man beundre Egypterne. Alle er smilende, venlige og hjælpsomme. I restauranten betjens vi af både står og lavt i hierarkiet. Der går altid en ung fyr rundt og fejer gulvet konstant. Hvis der kommer den mindste plet, bliver der også vasket. Han er meget stille, og virker noget forknyt. Ham faldt jeg lidt for, så han fik en drikkeskilling. Eller er der ingen, der beder om drikkepenge her. Det må de vist ikke. Undtagen de øverste i hierarkiet, er det meget unge drenge/mænd. Helt naturligt her, er der ingen kvinder. Guiden siger, at mange er unge veluddannede mennesker, der på denne måde tjener ind til senere i livet. Udendørs bliver alt også passet og plejet. Fliserne vaskes jævnligt, og gartnerne sidder og renholder bedene hver dag. Leif havde lige et uheld ved poolen i dag. Han kom til at smide sin Iphone i, så nu har han næsten dykkercertifikat.

Guiden kunne desværre meddele, at der ikke var tilsluning nok, mindst 4 personer til Cairoturen. Der var kun 3, men hvis vi betalte for en ekstra person, kunne turen gennemføres. Så meldte de to andre fra. Så var der kun alternativet at booke hos en lokal arrangør, og det blev jeg frarådet af sikkerhedsmæssige grund. Men så meldte to andre sig på banen, og lige nu forsøges turen gennemført, så nu venter jeg spændt.

Og turen blev til noget!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                Selv cigaretskod samles op                                                        Hver dag får myggene lige lidt hostesaft 

 

                        

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv