I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Lidt rejsefeber

February 2, 2019

 På den ene stol strikkes der

 

De sidste par dage har vi ligget lidt brak. Ikke Cairo-step, diarré, men utilpashed som influenza. Der er ingen appetit, og for først gang i to dage, har jeg drukket en øl. Jeg småfryser lidt her i varmen, mens Karen sveder. Jeg er kisteglad for, at jeg var i Cairo, inden det begyndte. Sidste nat var jeg nok oppe 20 gange. Ondt i alle led, og en påtrængende væskeudladning. Jeg laver lige en statistik i nat. Ellers er alt vel her. Vi har vore herlige rejsefæller, og en sand hær af venligt og hjælpsomt hotelpersonale.

 

 Min stol er lige ledig

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv