top of page

Giv 24 Timer sætter kunst på væggene


Til alle jer, der sidste år støttede Giv 24 Timer til Syge børn 2018, kan vi oplyse, at I har sat et tydeligt fingeraftryk på milliardbyggeriet Aarhus Universitetshospital i Skejby. Vi er faktisk stolte over, at vi har muliggjort, at væggene på Akut Børnemodtagelse ikke står hvide frem, men er fyldt med børneglade malerier af kunstneren Karina Bækkelund. Desværre mødte vi hende ikke i dag, men det lykkes en anden dag. Det er stort for os, at vi gennem Giv 24 Timer til Syge Børn, kan medvirke til, at børn indlagt på Akut Børnemodtagelse får en god oplevelse, trods sygdom. Vi føler, at personalet efter flytningen fra de gamle trygge rammer, har genskabt den varme og omsorgsfulde atmosfære i Skejby. Afdelingssygeplejerske Bente Majgaard tog os med på en rundrejse i Karina Bækkelunds glade børneunivers.

Der er kræset for mange finurlige detaljer To glade piger på Akut Børnemodtagelse

Små detaljer bliver store

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page