top of page

Hjertet på rette sted


En flok herlige hjertegutter. Og vi starter med en Underberg i dag.

Cykling har givet mig rigtig mange glæder. Efter en skøn tid i Sabro IFs fodboldafdeling som målmand, og flere år som hovedformand, måtte jeg stoppe på grund af rygproblemer.

Herefter blev det mange skønne år i Hammel CK som veteran- og licensrytter. Hereftet kom der hjerteproblemer, og så meldte jeg mig ind i Sabro CK. Her mødte/møder jeg en flok herlige

mennesker, men hjertet skal have mekanisk doping, så jeg bliver opgraderet til Team Heart Sabro. Her har vi en suveræn teamchef i Keld Bay.

Desuden har vi et andet hjertebarn, Giv 24 Timer til Syge Børn.

Af uransagelige grunde, blev det omtalt i Stiften uden at nævne Giv 24 Timer, som har sponsoreret over 63.000 kr til projektet.

Omtalen i Stiften var bare suveræn flot. Journalisten har belært mig om. at hans artikel kun giver et portræt af kunstneren. Det er helt ok. Men alt handler om et portræt af Akut Børnemodtagelse

Men som jeg ser det, tegner han et portræt af Akut Børnemodtagelse helt uden at nævne Giv 24 Timer.

Som mine børn siger.

Far så skriver du et læserbrev.

I har skaffet over 418.000 kr til Børneafdelingen, og over 63.000 kr til akt Børnemodtagelse.

Det har jeg ikke skrevet, men jeg har skrevet til nogle personer.

Journalisten finder det ikke relevant at nævne baggrunden for udsmykningen.

På Akut Børnemodtagelse melder man hus forbi, da de ikke har set den vinkel, journalisten har lagt på artiklen. Jeg har kontaktet Akut Børnemodtagelse, men de har ikke kunne forudse vinklen på artiklen.

Jeg har gjort mine synspunkter gældende over for Skejby Sygehus' direktør, og Århus Stiftstidendes chefredaktør,og ikke uventet uden reaktion.

Min reaktion er.

Lige nu er jeg København til generalforsamling i LB, som er hovedsponsor til Giv 24 Timer til Syge Børn. Egentlig skulle jeg forhandle en sponsoraftale på plads til 2020, med den flotte udsmykning på Akut Børnemodtagelse, men jeg har ikke gode kort på hånden.

Kære sponsorer. Jeg har svigtet jer på det groveste, men jeg håber I vile støtte et andet godt initiativ, hvis vi, Karen og jeg, dropper Akut Børnemodtagelse.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page