I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Solskinstur

April 17, 2019

Dagens Team my heart Active living Århus hos Harlev-bageren

 

Så blev det en rigtig solskinsdag med hjertevennerne. Det var dog en lidt kold modvind, der mødte os. Ellers gik turen til Harlev-bageren, hvor Keld Bay gav fødselsdags-rundstykker inden han og konen tog på campingtur til Christiansfeld. Og hunden. Navnet har jeg ikke lige. Returen gik på cykelstien  Silkeborgvej, hvor Jørgen helt uden vores vidende tog et styrt, og tabte sit ene høre-apparat. Vi var nogle, der vendte tilbage, og fandt Jørgen ledende efter sit lille apparat. Efter en ½ time fandt han det selv. Således med lyttelapperne ude kørte vi til Brabrand Sø, hvor jeg lige tog en runde. Det blev til 57 km.

En dejlig tur i høj solskin og  godt selskab.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv