top of page

Parløb og spurtsejre


For første gang kørte vi sammen i et cykelløb. Aarhus Y's Men's Club Nordstjernen arrangerer sponsorløb i Risskov på en rundstrækning på 2,2 km fra kl.18.30 til 20.00. Tidligere har J. O. Byggefirma ved Jesper Olsen været min sponsor, men han har nu valgt at sponsorere Giv 24 Timer til Syge Børn. Jeg fik overtalt Karen til at deltage, så vi betalte 200 kr. for at deltage, men uden sponsor. Det er rigtig festligt at køre dette løb. Ved målstregen er der masser af publikum, der klapper og jubler, hver gang man passerer målstregen. Der er indlagt spurtpræmier på bestemte tidspunkter, så det ikke bare er de førende ryttere, der vinder. Karen tog lige vores første. Rigtig sejt af farmor. Jeg fik senere 2, så det var en godt forretning at deltage. Karen fik en stor flot Hortensia, jeg fik en pose med rødvin drikkeflaske og sprinklervæske og en sportstaske.

Farmor kørte lige knap 22 km. Rigtig sejt igen. Jeg nåede knap 37 km.

Ved en målpassage kunne vil følges arm i arm. Det gav vild jubel.

Løbet er flot arrangeret. Der er poster ved alle tværgående veje, en suveræn speaker og opbakningen fra publikum var ren doping.

Løbet er for alle og bliver således en god social oplevelse også

Efterfølgende var der lækre småretter arrangeret af Risskov Efterskoles Mad og Gourmet linje og diverse drikkevarer

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page