top of page

Hærvejsløbet


Team My Heart Active Living klar til start

Fra morgenstunden var cyklen klar, og jeg kørte med Voldsen til Funder. Her havde Team My Heart sat hinanden stævne for at deltage i Hærvejsløbet på 45 km distancen. Vi var vist 10 til start, men Søren måtte desværre lade sig hente af konen, da han havde et maveonde. Charlotte, Pouls kone deltog også, selv om hun lige har overstået en længere kemo-behandling. Poul er skadet efter et styrt, hvor han fik en ac-luxation, skulderleddet er gået ud af ledskålen og så dannes der et nyt led. Jeg har selv fået samme tur, og det siges, at enhver cykelrytter med respekt for sporten har mindst en skulderlæsion af den type.

Høj stemning undervejs på ruten

Ellers fik vi en herlig oplevelse på landevejen. I Funder startede 350 glade mennesker, og turen gik gennem den flotte natur med bakker op og ned. Bakkerne i Dollerup trak søm ud. Det sidste stykke på brosten. Undervejs var der pitstop med forfriskninger. På ruten var der fin opbakning af tilskuere.

Fra Flamme Rouge i Viborg kørte vi i hold med guide på rød løber helt ind til målstregen.

Undervejs var en rap serveringsdame klar til at lange små kolde fadøl ud til os. Efter mål blev vores cykler sikkert parkeret i et aflukket område, inden turen skulle skylles helt ned med en stor fadøl.

Her konstaterede Jon, at han havde mistet sin pung. Der blev ledt og søgt, både i Viborg og Funder, men væk var den. Nu var der en naturlig forklaring. Pungen lå hjemme. Godt at have noget på hinanden.

Jeg har deltaget i mange store løb, også ude i Europa, men jeg har aldrig set så imponerende og flot cykelløb.

Om aftenen fik vi besøg af hele familien fra Hørning. Det var bare hyggeligt.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page