I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Cykeltur og kornblomst

July 8, 2019

 Jeg faldt lige for det gode vejr, og cyklede en tur for mig selv. Den gik over Eshøj, og på nedkørslen mødte jeg en kornmark med kornblomster. Tænk, de findes endnu. Jeg kunne god se på marken, at der var sprøjtet, men enten var sprøjteføreren faldet i søvn, eller også også kunne han godt lide kornblomster. Flot ser det ud, men jeg kan godt se, at det ikke gavner landmandens indtjening.

Ellers gik turen over gammelkendte lokaliteter over Eshøj, ind i Favrskov Kommune og videre til Skanderborg Kommune, og visa versa hjem. 41 km i den skønne danske natur, men i et nyt tempo, og det må man leve med. Når jeg kørte hurtigt, tænkte jeg på gamle dage, men computeren viste kun 23 km/t.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv