top of page

Cykelflæsk


Onsdag er cykeltur sammen med hjertevennerne. I dag var det en tur på Pramdragerstien langs Gudenåen. 14 friske hjertevenner var klar i pedalerne ved teltpladsen ved Truust. Herfra gik det over på modsatte side og efter et par pauser, var vi fremme ved Svostrup Kro. Herfra gik det så over på modsatte side af Gudenåen på landevejen til Tvilum Kirke, hvor vi havde et ophold. Graveren var der ikke, så vi fik ikke den sædvanlige rundvisning.

Det var en flot naturtur og vejret var strålende mens vi cyklede.

Videre til Truust Camping, hvor vi i Teglhuset fik stegt flæsk ad libitum, kartofler, persillesovs og rødbeder og sædvanlig festligt samvær. Således tanket op, kunne vi sætte os ind i bilerne og trille hjem i regnvejr.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page