I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Træls cykelkultur

August 9, 2019

Så er den del af hjertevennerne til Hærvejsløb

 

 

Nedenstående artikel gav mig anledning til et indlæg i Århus Stiftstidende.

 

https://stiften.dk/aarhus/Lokale-vil-goere-op-med-vild-koersel-paa-cykelstien-i-Risskov-Den-fart-goer-mig-rasende/artikel/593413

 

 Jeg har fået en kommentar om, hvorfor jeg ikke bruger ringeklokken.  Det er helt bevidst. Når jeg høre et dyt fra en bil, ved jeg ikke om et er venlig ment, eller det er vredt. Det samme sker med ringeklokken på cykel. Man ved ikke, om det er venligt ment, om der er en stilfærdig cyklist eller en ræser cyklist. Ofte har jeg oplevet, at ved at bruge klokken, bliver folk lidt forskrækkede og usikre. En venlig besked om, at man kommer, giver altid et venligt: Tak for din varsel.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv