top of page

Kløverløbet


Kan det ses, at fotoet ef efter løbet, en fadøl og en pølse med brød?

I dejlig solskin deltog Egon og jeg i Kløver Motionscykelløb 2019 i Stjær. Det var et særdeles god arrangeret løb. Vi valgte 63 km. Det vil sige, at vi kørte kløverbladene ignnem to gange. I starten ved den første opkørsel, var jeg tæt på at stoppe, da puls og vejrtrækning ikke syntes om anstrengelserne. For det var et hårdt løb med mange lange bakker, Især den bakke, der var bakkespurt på. Min computer runded 12%, så der var ikke meget spurt over det. Jeg var næsten ved at køre baglæns. Underligt nok føles det som om, at alle bakker kun går opad.

Jeg var godt brugt efter løbet, men efter en fadøl, kan man tilbage til livet igen. Egen skulle cykle hjem til Sabro, men jeg var glad for, at jeg var kørt i bil.

Palle var som sædvanligt på plettet, og lavede dette indslag:

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page